Ličko-senjska županijaSport

Otvorene su prijave za 37. Plitvički maraton

Plitvički maraton održat će se 4. i 5.6.2022 godine, a ove godine natjecatelji mogu birati između staze od 10 km, polumaratona (21 km) i maratona (42km).


Plitvički maraton kao najstarija i najzelenija hrvatska utrka iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja, a ove godine se očekuju natjecatelji iz više od 20 zemalja.

Zanimljivost je da je ove godine Plitvički maraton dio kalendara natjecanja 1.Hrvatske cestovne lige koja se održava u suradnji sa Hrvatskim Atletskim savezom.

Limit natjecatelja iznosi 1.000 osoba i to 500 na polumaratonu koji se trči u čast Valentine Valjak (preminule pobjednice 35. Plitvičkog polumaratona), 250 na maratonu i 250 na utrci od 10 km.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na https://www.akplitvice.hr/, a prijave na maraton moguće su preko https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1569.

Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: AK Plitvice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close