VijestiTurizam

Otvorene su prijave na poslovne radionice HTZ-a u Australiji!

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom, po prvi put organizira poslovne radionice na tržištu Australije. Prezentacija Hrvatske i Slovenije te poslovna radionica „Experience Croatia, Feel Slovenia“ održat će se 2. srpnja u Melbourneu, odnosno 4. srpnja u Sydneyju.


„Uzevši u obzir da se radionice organiziraju po prvi put na velikom australskom tržištu, poziv za sudjelovanjem na radionicama upućujemo svim partnerima s kojima surađujemo na sajamskim nastupima i radionicama, ali i svim onim subjektima koji prepoznaju potencijale naše zemlje na tržištu Australije“, poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako je s ovog tržišta tijekom prošle godine u Hrvatskoj ostvareno oko 243.000 dolazaka te više od 745.000 noćenja što predstavlja rast od 15 posto u dolascima i 12 posto u noćenjima u odnosu na 2017. godinu.

Subjekti zainteresirani za sudjelovanjem na radionicama u Melbourneu i Sydneyju moraju ispuniti ON-LINE prijavnicu do 20. svibnja 2019. godine. Prijavnica, kao i sve ostale korisne informacije dostupne su na mrežnim stranicama HTZ-a, odnosno putem ove poveznice.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close