Vijesti

Otvorene prijave za volontere na Betina Film Festivalu!

Festival  hrvatskog i međunarodnog kratkog filma, Betina Film Festival, koji će se od 1. do 5. rujna održati u Betini na otoku Murteru otvorio je prijave za volontere.


Ako ste ljubitelji sedme umjetnosti onda je pravo vrijeme da ljeto završite u dobrom filmu i postanete volonter na trećem izdanju BAFF-a.

Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima…), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti.

Prijave su otvorene za sve željne novih iskustava, poznanstva i učenja o filmu i organizaciji događaja.

“Pozivamo entuzijastične i odgovorne studente, mlade i malo starije flimoljupce, ili one koji će to tek postati, starije od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 3. Betina Film Festivala. Napiši nam zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji film vraća na otok!”, poručuju organizatori.

Prijave se primaju isključivo preko volonterskog obrasca (https://www.betinafilmfestival.com/prijavnica-za-volontere), te su otvorene od 10. lipnja do 1. kolovoza 2020.godine.

Više informacija pronađite na službenoj stranici festivala, a za sva dodatna pitanja obratite se BAFF voditeljici volontera na mail: [email protected] (u naslovu maila obavezno naznačiti „VOLONTIRANJE“ ).

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close