VijestiSportLifestyle

Otvorene prijave za sedmodnevni Outward Bound program jedrenja za mlade

Outward Bound Croatia od 13. do 19.4. provodi 7-dnevni program „Zajedrimo zajedno u budućnost!“ na području šibenskog arhipelaga za mlade smanjenih mogućnosti.


Program je jedna od niza aktivnosti namijenjena mladima iz cijele Hrvatske u sklopu dvogodišnjeg projekta „Osnaživanjem mladih za bolju budućnost“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Aktivnost je u potpunosti financirana iz projektnog budžeta te su pozvani mladi od 18 do 29 godina da se prijave na sudjelovanje!

U sklopu programa iskustvenog učenja na jedrilici, polaznici će steći vještine odgovornosti, samopouzdanja, timskog rada, organizacijskih sposobnosti i radnih navika koje su važne za zapošljavanje. Tijekom jedrenja pripremat će se i za ispit za voditelja brodice B kategorije na koji će izaći zadnjeg dana programa. Voditelji programa školovani su skiperi i certicifirani Outward Bound instruktori. Broj polaznika je ograničen, a mjesta su primarno namijenjena mladima koji su nezaposleni, nisu u sustavu obrazovanja niti osposobljavanja, korisnici su sustava socijalne skrbi i/ili sniženog su socio-ekonomskog statusa. Outward Bound Croatia poziva mlade da se prijave s kratkim motivacijskim pismom na: [email protected]

Program jedrenja dio je dvogodišnjeg projekta „Osnaživanjem mladih za bolju budućnost“ čiji je cilj unapređenje vještina i kompetencija mladih diljem Hrvatske. Projekt osim ove aktivnosti obuhvaća i programe prevencije nasilja, razvoja socijalnih vještina i socijalnog poduzetništva, razvoja vještina zapošljivosti i profesionalnih kompetencija te radionice mobilnosti za mlade kroz EU fondove.

Outward Bound Croatia organizacija je koja se od 2005. godine u Hrvatskoj bavi doživljajnom pedagogijom i iskustvenim učenjem u prirodi, te godišnje uključuje preko tisuću polaznika u svoje aktivnosti. Dio je međunarodne mreže organizacija outdoor edukacije Outward Bound International prema čijim sigurnosnim standardima djeluje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close