VijestiSportZdravlje

Otvorene su prijave za prvi pećinski trekking u Hrvatskoj

Glavni sportski događaj  u Lici održati će se ovog srpnja u Perušiću. Riječ je o ličkom trekkingu koji je već sada podržan od brojnih partnera. Osim cjelodnevnog programa koji je trenutno u pripremi, danas je na Facebook eventu LIKA CAVE TREKK objavljena mogućnost prijava za trčanje od špilje do špilje – prvi pećinski trekking u Hrvatskoj.

Prvo izdanje i sedmo kolo Trekking lige 2016.  održati će se od špilje do špilje (njih 40-ak), gdje će špilje trkačima predstavljati kontrolne točke. Sudjelovati je moguće kroz četiri kategorije; ultra, challenger, active i light. Za sve kategorije vrijedi koncept sa zemljovidom koji će biti dostupan na dan utrke. Trči se po pravilima Treking lige. Prijave i detalje o trkačkoj utrci pronađite na linku: LIKA CAVE TREKK – prijave.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Trekking liga/ZM

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close