VijestiScena

Otvorene su prijave za ovogodišnji Dubrovnik SummerSchool!

Dubrovnik SummerScool je međunarodna ljetna škola, u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, koja omogućuje svim zainteresiranim studentima iskazivanje svojih poslovnih sposobnosti.


Program ljetne škole će se održavati šest dana, od 21. do 27. kolovoza 2017.

Dubrovnik SummerSchool unaprjeđuje timski rad, komunikacijske vještine i razmišljanje izvan okvira. Nakon šestodnevnog sudjelovanja na seminaru, svaki prijavljeni student steći će potrebnu edukaciju i praktične sposobnosti koje su u današnjem poslovnom svijetu iznimno cijenjene. Kroz praktične radionice i predavanja sudionici naučit će kako razviti svoju ideju, targetirati, plasirati proizvod na tržište te kako dobrim komunikacijskim vještinama osvojiti ljude i steći vjerne klijente.

Na ovaj ljetni seminar mogu se prijaviti svi studenti u rasponu od 18 do 28 godina s bilo kojeg fakulteta. Važno je samo da su spremni na nova iskustva i željni napretka, zaljubljenici u putovanja te puni inovacija koje bi podijeli s drugima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close