VijestiKarijeraTurizam

OTVORENE PRIJAVE Nagrada „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ se dodjeljuje u 12 kategorija

DO 11. STUDENOG

Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2020. u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“. Kandidature se zaprimaju isključivo putem online prijavnice do 11. studenog 2020. do 12:00 sati.


Nagrada „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ ove se godine dodjeljuje u ukupno 12 kategorija, uz tri nove, za graničnog policajaca, djelatnika u zdravstvenom sustavu te za djelatnika u civilnoj zaštiti, nagrada se još dodjeljuje za agencijskog djelatnika, turističkog vodiča, djelatnika u hotelskom objektu ili kampu, djelatnika u restoranu ili baru, privatnog iznajmljivača, domaćina turističkog seljačkog domaćinstva, djelatnika u pomorskom prijevozu, djelatnika u cestovnom prijevozu i prodavača.

Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice isključivo putem turističke zajednice županije, strukovne udruge, tvrtke, jedinice lokalne samouprave, Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo unutarnjih poslova, ostala Ministarstva Republike Hrvatske te Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Podsjećamo kako je cilj ove nagrade podizanje kvalitete usluge i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanima s turizmom, a što izravno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao turističke destinacije.

Javni poziv dostupan je na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a prijavnica je dostupna putem ove poveznice: https://www.htz.hr/hr-HR/form/covjek-kljuc-uspjeha-2020Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close