VijestiSport

Otvorene su prijave za ljetni malonogometni turnir u Gospiću!

I ove godine održat će se ljetni malonogometni turnir u Gospiću. “Gospić 2018.” pod generalnim pokroviteljstvom grada Gospića organiziraju Zajednice sportova grada Gospića i Ličko-senjske županije i NK Velebit iz Žabice.


Prijave za turnir traju do 5. srpnja, kotizacija iznosi 600 kuna, a prijave i uplate ekipa obavljat će se preko NK Velebita (za više informacija kontaktirajte Sinišu Troha na broj 098 931 5959). Bogat je i nagradni fond turnira, pobjednik će dobiti 10,000 kuna, drugoplasirani 5,000, trećeplasirani 2,500, a četvrti 1,000 kuna. 

Broj igrača je 5+1 (max. broj igrača je 12, a prije prvog nastupa treba izvršiti prijavu svih igrača koji će nastupiti na turniru).

Trajanje turnira je od 8. do 20.srpnja, a ždrijeb za turnir održat će se 6. srpnja u 18:30 u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću.

Sve utakmice igrat će se na igralištu ispred Gradske sportske dvorane, a u slučaju loših vremenskih prilika u dvorani.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close