TurizamIzdvojeno

Otvorene online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021.

DANI HRVATSKOG TURIZMA

Povodom manifestacije Dani hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika koji će se ove godine održati u Župi dubrovačkoj 28. i 29. listopada, Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Hrvatsku turističku nagradu 2021., odnosno, za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo, a prijave su otvorene i za nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“.


„Nakon što smo prošle godine, uslijed globalne pandemije, bili primorani odustati od organizacije tradicionalne turističke manifestacije „Dani hrvatskog turizma“ i prateće dodjele turističkih nagrada, ove godine nastavljamo s obilježavanjem manifestacije, kao i s dodjelom turističkih nagrada. Cilj nagrađivanja je isticanje važnosti pojedinaca u turizmu, odnosno, isticanje najboljih djelatnika koji su, unatoč zahtjevnim okolnostima, neizvjesnostima i izazovima uzrokovanih globalnom pandemijom, svojim radom značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini kojoj danas svjedočimo“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Rok za podnošenje kandidatura je 1. listopada 2021., što se obavlja isključivo putem online prijavnica dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

Okosnica događanja ovogodišnjeg izdanja Dana hrvatskog turizma bit će radna snaga u turizmu, stoga nas osobito veseli tradicionalna dodjela nagrada za turističke djelatnike, kojom im želimo uputiti dodatnu zahvalu na odličnoj odrađenoj sezoni. U ovim izazovnim okolnostima turistički djelatnici, kao i policajci, vatrogasci, prodavači i mnogi drugi koji doprinose pozitivnoj slici hrvatskog turizma pokazali su predanost, stručnost i inovativnost te je njihov doprinos percepciji Hrvatske kao poželjne turističke destinacije bio nemjerljiv. Ljudi u turizmu ostaju u fokusu svih naših aktivnosti kako bi Hrvatska zadržala prepoznatljivost kao zemlja gostoljubivih domaćina“, istaknula je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Više informacija o prijavama moguće je dobiti isključivo putem elektroničke pošte [email protected]


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close