VijestiZdravlje

Otvorena nova trgovina Veronika delikatesi na Maksimiru

Prošle subote otvorena je nova trgovina Veronika delikatesa u zagrebačkom Maksimiru. Deseta po redu trgovina u vlasništvu Mini mljekare Veronika iz Desinića izazvala je popriličnu gužvu na otvaranju što i ne čudi jer njihovi proizvodi u Zagrebu već odavno uživaju status  vrhunskih i kvalitetnih domaćih proizvoda.

Na otvorenju  smo zatekli i mnogobrojna poznata lica koja su subotnje prijepodne iskoristili za druženje uz samu maksimirsku šumu.

Veronikine proizvode isprobali su i Alma i Amar Bukvić, Đana Atanasovska , Martina Budek,  Filip Brkić i mnogi drugi.  Ponudu malog dućana  na križanju Bukovačke i Petrove pogledao je i Hamed Bangoura.

Posebno su bili oduševljeni najmlađi posjetitelji koji su se zabavljali uz Kravicu strugalicu i slikovnice Pačić iz Pačetine, a najviše su ih razveselili sladoledi Slatke tvornice Medenko, proizvedeni od Veronika mlijeka i slatkog vrhnja. Degustirali su se i mnogobrojni proizvodi malih obiteljskih gospodarstva, a posebno su hvaljeni bili proizvodi tradicionalne mesnice Vukmanić iz Desinića,  đemovi Šumko OPG-a Klečić i bezglutenski proizvodi proizvođača Šapica iz Slatine.

Skromna i samozatajna Jelena Šurbek obiteljski biznis nastavlja graditi širenjem prodajnih mjesta ne samo u Zagrebu već i cijeloj Hrvatskoj i dalje inzistirajući na vrhunskoj kvaliteti i isključivo domaćim proizvodima koji su Mini mljekari Veronika najbolja reklama. Trgovina Veronika delikatese u Maksimiru deseta je po redu koja je svoja vrata otvorila u Zagrebu i okolici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close