KolumneLifestyleTech

Otvorena nova INA u Gospiću!

U srpnju 2015. godine započeli su poslovi na kapitalnoj rekonstrukciji Inine benzinske postaje na ulazu u grad Gospić, u Budačkoj ulici, da bi se danas svečanim činom presijecanja vrpce službeno pustila u rad.

Uz župana Ličko senjskog Milana Kolića, gradonačelnika grada Gospića Petra Krmpotića, Inin dir. Regije Rijeka Vladimir Anđelić kazao je da će od danas kupci moći gorivom opskrbiti svoja vozila na modernoj, sigurnoj, i izvrsno opremljenoj postaji. Dodao je da će uz to moći na jednom mjestu obaviti i kupovinu jer je u maloprodajnoj prostoru benzinske postaje, bogat asortiman robe široke potrošnje, proširen i kategorijom  prehrambenih namirnica po osobito pristupačnim cijenama.

Podsjetimo, u srpnju prošle godine započela je velika rekonstrukcija INA-e, obuhvatila je kompletno uklanjanje stare benzinske postaje. Nova benzinska postaja opremljena je najsuvremenijim uređajima, i bit će prva u Ininoj maloprodajnoj mreži koja će omogućiti vozačima kamiona, gospodarskih vozila i autobusa ulijevanje AdBlue otopine direktno iz spremnika u vozilo.

Ina je ovim putem još jednom pokazala doprinos zajednici, a dosad je i sponzorirala projekt „SOS za Park šumu Jasikovac“, u uređenju zapuštenih staza, postavljanju spremnika za otpad, info ploča u Parku, stalaka za bicikle, klupa, stolova.

benzinskagospic_drazenprsa_19022016

Gradonačelnik Gospića Petra Krmpotić iskazao je zadovoljstvo što je Grad  Gospić dobio modernu benzinsku postaju, što ide i na korist kvalitete usluge građana Grada Gospića.

Župan Ličko-senjske županije Milan Kolić pozdravio je hvale vrijedan projekt rekonstrukcije benzinske postaje u Gospiću kazavši da ne treba ni zaboraviti one ljude koji su prije više od 20-tak godina čovjeka koji je dao veliki doprinos u razvoju Ine, u vremenima Domovinskog rata g. Ratkovića i g. Stilinovića ali i djelatnike Ine iz ratnog gospićog razdoblja.

benzinskagospic2_drazenprsa_19022016

Tekst, foto: Dražen PršaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close