Grad ZagrebPolitika

Otvorena manifestacija “Kesteni i purtugizec na Bundeku”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je danas dvodnevnu manifestaciju Kesteni i purtugizec na Bundeku koja se održava na istočnoj strani parka Bundek uz šetnicu.


Kestenijada na Bundeku održava se sedmu godinu za redom. Organizator manifestacije je  KUD Prepuštovec u suradnji s kestenjarima i proizvođačima purtugisca s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije, uz pokroviteljstvo Grada Zagreba.

Građani na manifestaciji mogu degustirati i po povoljnijim cijenama kupiti mlado vino staro tek jedan mjesec – Purtugizec koji je proizveden u podrumima vinara grada Zagreba i Zagrebačke županije. Na događanju se, uz kestenjare  i  vinare,  predstavljaju i proizvođači jabuka i jabučnog soka, a povodom Svjetskog dana jabuka, na Bundeku se po popularnoj cijeni mogu kupiti i domaće jabuke i jabučni sok.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close