VijestiGrad ZagrebLifestyle

Otvoren prvi food outlet u Hrvatskoj

U pola cijene ili još jeftinije u prodavaonici Žabac nude hranu i sredstva za čišćenje kojima uskoro istječe rok trajanja, oštećena su u proizvodnji ili su tvornički višak, a zdravstveno i sanitarno su ispravna.


Roba stiže svaki drugi dan i ponudu objavljuju na Facebooku. Jučer su stigli deterdženti. Rex color gel za 20 pranja prodavali su za 16,99 kuna, Rex prašak za 60 pranja za 36,99 kuna, a Persil za 60 pranja za 44,99 kuna.

Jacobs cappuccino (osam vrećica po 18 grama) stajao je 8,99 kuna, Koestlinov Breakfast biscuits (50 grama) 1,80, a 160 grama 7,50 kuna. Vrećica Nescafea 3 u 1 stajala je kunu, a trajni kruh Mulino bianco od 400 grama 3,99.

Cijene proizvoda kojima rok trajanje istječe za dva dana spuštene su i 90 posto pa je tako pakiranje od 60 grama mini kroasana Chipicao stajalo kunu. No po toj cijeni ih se može ograničeno kupiti. Cijene su to iz food outleta Žabac u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu kraj tržnice Dolac.

Mi smo prvi food outlet. Godišnje se u Hrvatskoj baci oko 400 tisuća tona hrane koja se nije prodala. Bacanje preskupe hrane želimo smanjiti – rekao je vlasnik Mario Žamboki.

U tvornicama ili kod uvoznika kupuju tzv. lom, rok i štok proizvode Koestlina, Kraša, Kandita, Saponije, Milke i Jacobsa. Sad su u prostoru od 30 četvornih metara. Mario sa suprugom Majom planira otvoriti još prodavaonica diljem Hrvatske, te mobilnu, kamion, koja će po kvartovima i sajmovima prodavati i proizvode Dukata, Vindije, Pika Vrbovec…

Pročitajte više na 24sata.hr

.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close