Grad ZagrebKultura

Otvoren ovogodišnji Interliber!

Zagreb je u utorak na pet intenzivnih dana postao istinsko središte izdavačkog stvaralaštva i gaming industrije u ovom dijelu Europe, poruka je s otvorenja 39. međunarodnog sajma knjiga i učila Interliber, koji se paralelno sa sajmovima Infogamer by Reboot i INOVA održava na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 13. studenoga


spred ministarstva kulture okupljenima se obratila načelnica sektora za književno-nakladničku i knjižničnu djelatnost MK-a Dubravka Đurić Nemec. Ispričala je ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek, koja zbog neodgodivih obveza nije mogla nazočiti otvorenju.

Kazala je kako je to ministarstvo svjesno svih problema s kojima se nakladnici, izdavači i cijeli knjižni sektor suočavaju posljednjih nekoliko godina.

“Ministarstvo kulture odlučno je raditi na njihovu rješavanju. Razgovori s izdavačima već su počeli i oni će se nastaviti, možda čak i za vrijeme Interlibera”, poručila je Đurić Nemec na svečanom otvorenju u Paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Interliber facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close