ObrazovanjeVijesti

Otvoren natječaj „Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradnu sjajnu!“

HRVATSKA POŠTA

Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje u sklopu projekta „Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradnu sjajnu!“ već četrnaestu godinu u osnovnim školama provodi natječaj za odabir likovnog rješenja dječje poštanske marke Republike Hrvatske.


Tema ovogodišnjeg natječaja za poštansku marku u povodu UNICEF-ova 75. rođendana je „Za svako dijete – osmijeh“.

Iz Hrvatske pošte pozivaju sve učitelje razredne nastave i profesore likovne kulture da tijekom školskih satova uključe učenike u izradu poštanske marke na zadanu temu. U natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola sa stalnim boravištem ili prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Učitelji razredne nastave i likovne kulture odabiru 10 najkvalitetnijih radova na razini škole te ih zaključno s 20. svibnja 2021. šalju na adresu: HP – Hrvatska pošta d.d., „Natječaj za poštansku marku RH – Za svako dijete – osmijeh“, Poštanska ulica 9, 10410 Velika Gorica, s naznakom: „Ne otvarati!.

Učenik čiji rad pobijedi bit će potpisan na poštanskoj marki, a njegovo ime i djelo tako će obići cijeli svijet jer će i ova poštanska marka vrijediti za plaćanje poštanskih usluga. Autor pobjedničkog rada također će osvojiti prijenosno računalo i pisač. Svečanost uručenja nagrade za najuspješniji rad i promocija marke održat će se u listopadu 2021. godine.

Brošuru s pravilima natječaja možete pronaći na poveznici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close