Scena

Otvoren Jack’s Record Store – Za obožavatelje ploča

Povodom Svjetskog dana prodavaonica ploča, koji se obilježava treće subote u travnju, prostor starinske brijačnice na adresi Preradovićeva 17 u Zagrebu do 25. travnja pretvorit će se u Jack’s Record Store, pop-up record store shop.


Zaljubljenici u gramofonske ploče u toj će privremenoj prodavaonici moći ‘kopati’ po vinilnim izdanjima njemu svakoga dana od 12 do 23 sata. Od 18 sati atmosferu u Jack’s Record Storeu dodatno će zagrijavati DJ nastupi i koncerti uživo.

20150413-093224_jacks-record-store.jpg

“Cilj nam je promovirati kulturu vinila i prodavaonica ploča, ali i svega popratnog u glazbi. Naša prodavaonica bit će mjesto i za promociju knjiga, press konferencije, intervjue i male koncerte. Osnovna ideja je da se na jednom mjestu nađu ljubitelji glazbe i umjetnici te da se Zagreb uključi u svjetsko povezivanje prodavaonica ploča” ističe organizator Tomo Ricov.

Tijekom dva tjedna, koliko će Jack’s Record Store biti otvoren, u njemu će gostovati brojni glazbenici – Jonathan, Bang Bang, Queen of Sabe, Cry Babies i mnogi drugi.

Tekst: muzika.hr

Foto: buro247

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close