VijestiKultura

OTVOREN BOOK CAFE U OTOČCU: Gošće Lea Brezar i Alis Pečarić Marić oduševile su Otočane!

Povodom otvorenja prvog book cafea Paradiso u Otočcu, u sklopu Adventa u Otočcu, a u organizaciji Tamara Jurković, predstavljena je knjiga “Kradljivci sreće” čiji se dijelovi radnje upravo događaju u tom gradu.


Da je autorici Lika vječna ispiracija dokazuje i pjesma Lika koju je na samom otvorenju pročitala moderatorica Manja Kostelac-Gomerčić.

LIKA

 Što ti je Lika za me –

Dom moje mame

I djetinjstva prag.

Zeleni mir.

Kapelom sakrivena,

Velebitom ovijena

Šumovita vila.

Lika zavojita,

Gacka bistra,

Djedovine dar.

Jedna riječ

Mi posta žar

I plamti sjećanje cijelo –

Tu sam kao dijete

Trčala kroz selo. (Lea Brezar)

 

Specijalna gošća večeri bila je Alis Pečarić Marić, blogerica i influencerica koja je govorila o svojoj ljubavi prema knjigama koja danas povezuje čitatelje i knjigu na blogu Čitaj knjigu te kroz mnoge realizirane projekte kojima je sama pokretač.

 

Moderatorica večeri bila je Manja Kostelac-Gomerčić, profesorica hrvatskog jezika i književnosti u Srednjoj školi Otočac.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR DHAR MEDIA

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close