VijestiLifestyle

Otvara se kultna diskoteka SATIR u Delnicama!

Diskoteka Satir koja je pred desetak godina pod istim imenom bila omiljeno okupljalište i mjesto zabave za mnoge goranske ali i riječke generacije, ponovo otvara svoja vrata!

Potpuno preuređena i sa pomno odabranim glazbenim programom, delnička će diskoteka krenuti sa radom u petak, 27. rujna ove godine. Za potpuno ludilo u Delnicama ovog vikenda će biti zaduženi DJ Dominator, DJ Nikola Moreno, DJ Bobo i MC Danyen. Kako doznajemo, postoji i specijalni gost iznenađenja kojeg nam niti uz silne nagovore nišu željeli otkriti – dobili smo jedino obećanje da će biti nezaboravno.

Vikend otvorenja nastavlja se u nedjelju, 28. rujna kada u Satiru gostuje Crvena jabuka. Bogat i raznovrstan program nastavlja se iz vikenda u vikend, a sastavljen je po principu „ponešto za svakoga“ – malo rocka, malo tamburaša i zabavne glazbe, te neizostavna ekipa DJ – eva.

Zanimljivost su nedjeljni klupski koncerti kada će i sva pića biti samo 9 kn! Sve informacije, kao i detalje o rezervacijama i programu, možete pratiti na web stranici ili na facebook profilu diskoteke – SATIR.

Tekst: Sponzorirano

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close