Otputujte na Azurnu obalu i do Monaca!

LIKACLUB

Iskoristite priliku i u travnju otputujte na Azurnu obali i u Monaco, prilika je to koja se pruža u trajanju od pet ugodnih dana. Putuje se autobusom preko Slovenije i sjeverne Italije do Francuske. Putovanje traje od 21. do 24. travnja.

1. dan: ZAGREB –NICA
Polazak autobusa u 22.00 sata. Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju prema Genovi preko Savone, panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere do Francuske.

2. dan: NICA–CANNES–VALLAURIS–NICA
Vožnja kreće preko Mentona i kneževine Monaco u gradić Vallauris. Gradić je poznat po keramici i po tome jer je tu živio Pablo Picasso. U mnogim dućanima možete kupiti toaletne vodice s mirisom Provanse. Mogućnost razgledavanja muzeja i Picassovo remek djelo »Rat i mir« (doplata) . Popodnevni dolazak u Nicu koja je poznata kao »kraljica Azurne obale«. Smještaj u Hotel De Berne 2*. Kasnije slijedi razgled engleske avenije do najstarijega hotela Negresco i poznate pješačke zone. Noćenje.

3. dan: NICA
Doručak i prijepodnevni polazak prema Opernoj kući i tržnici cvijeća Cours Saléya. Moguća vožnja panoramskim vlakićem iznad grada Nice. Nakon toga slobodno vrijeme. Navečer je moguć ulaz u jednu od diskoteka (doplata za ulaznicu). Noćenje.

4. dan: NICA–EZE–MONACO–MONTE CARLO–NICA
Doručak. Vožnja po panoramskoj cesti do sela Eze. Razgled parfumerije gdje ćete imati priliku saznati sve o proizvodnji parfema. Put nastavljamo do Monaca.
Šetnja od Oceanografskog muzeja (mogućnost ulaza uz doplatu) uz vrtove Alberta I. do katedrale sv. Nikole i kneževe palače te posjet Monte Carlu. Popodnevni povratak u Nicu. Noćenje.

5. dan: NICA–SAN REMO – ZAGREB
Doručak i vožnja prema Italiji. Nakon zaustavljanja u San Remu nastavak vožnje prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u noćnim satima.

Za više informacijo putovanju javite se Marku Komši ovdje.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u