NovacIzdvojeno

Otočki stolar: Po obujmu posla mogu zaposliti još 10 ljudi, tražim pomoć iz Indije

MLADI PODUZETNIK S NOVOM IDEJOM

Otočac je grad slučaj u protekle dvije godine po tome što nema gradski Proračun. Ipak, s druge strane postoje mladi i pametni poduzetnici koji pokazuju da postoji svjetlo na kraju tunela, i da im taj Proračun niti ne treba


Upitnom rečenicom “Sjećate li se drvne industrije “DIP Otočac”, počinje Facebook objava mladog poduzetnika Antonija Cvitkovića, iz Stolarije Majstorina. U svojoj objavi ističe kako trenutno po obujmu svog poslovanja može zaposliti čak 10 osoba, no radne snage nema. Kratko spominje da je radnike potražio u dalekoj Indiji, te da će o tome pisati.
Ono što je posebno zanimljivo je apel koji šalje prema Srednjoj školi Otočac, Gradu Otočcu, i “ostalim političarima s dobrom namjerom”. Cvitković kaže da je Otočcu potrebno novo zanimanje – stolar. Ovaj neočekivan apel zasad nije dobio komentar od strane onih na koje se apelira, ali to je za očekivati u sljedećim danima.
Uvedite mi zanimanje Stolar u srednjoj školi Otočac i zadržat ću sigurnih 10 radnih mjesta, u nekom prosjeku to je 30 ljudi. – naglašava Cvitković.
Hoće li ovaj poduzetnički apel naići na plodno tlo u Otočcu, vidjeti će u nadolazećim godinama. Podsjetimo, u Otočcu postoji nekoliko zanatskih obrazovanja, primjerice automehaničar i autoelektričar, ni ništa poput stolarske struke koja je očito na tržištu sve traženija.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Stolar Majstorina Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close