VijestiLifestyle

Otočka omladinska udruga Podum je partner u projektu WAHL – promjena i djelovanje u prirodi

Od 18. do 25. lipnja otočka Omladinska organizacija Podum u suradnji s njemačkim organizacijama Mensch Raum Land e.V. (Čovjek Prostor Zemlja) i KMGNE sudjeluje kao partner u projektu WAHL – promjena i djelovanje u prirodi koji afirmira stara znanja, nova zanimanja te alternativne životne prakse u svrhu razvoja ruralnih područja.


Projekt je podržan od strane europskog programa Erasmus plus, a okuplja međunarodne stručnjake različitih disciplina iz Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Crne Gore koji kroz dva radna ciklusa razmjenjuju iskustvo i ideje o razvojnim perspektivama i mogućnostima razmjena mladih u ruralnim područjima.

I dok se prvi projektni ciklus odvija u selu Karnitzhoffu i Neukalenu u njemačkoj saveznoj pokrajini Mecklenburg Vorpommern, drugi se odvija od 23. do 30. srpnja 2018. godine u ličkom selu Podum.

Omladinska organizacija Podum do sada realizirala nekoliko razmjena mladih stručnjaka putem volonterskih kampova, transferirajući specifična znanja i iskustva prema razvoju i osnaživanju lokalne zajednice, dok je ista prepoznata na širem otočkom području kao su-osnivač Mreže za lokalni razvoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close