VijestiKultura

U Otočcu promocija knjige Ivane Plechinger: “ONO ŠTO OSTAJE, UVIJEK LJUBAV JE”

I sljedeći mjesec Otočac će biti  bogat književnim druženjima te se najavljuju čak dvije promocije u book cafe-u Paradiso. Prva gošća, Ivana Plechinger Kovačić, predstavit će svoju uspješnicu „Ono što ostaje uvijek ljubav je”.


Naklada Ljevak Ivanu predstavlja kao pjevačicu, skladateljicu, televizijsku i radijsku voditeljicu. Početkom devedesetih godina prošloga stoljeća javnost ju je zavoljela uz pjesmu „Mala ptica nebeska“. U međuvremenu je napisala brojne pjesme za razne hrvatske izvođače poput Vanne, Olivera Dragojevića, Divasica, Jaquesa i drugih. Godinama je na Hrvatskoj televiziji vodila najgledaniji dječji show Hugo u kojem je spontanošću i iskrenošću osvajala i male i velike. Zadnje tri godine radi kao voditeljica na Narodnom radiju. Ipak, Ivana misli da je njezin najveći uspjeh njezina radosna obitelj: majka je dvojice sinova i supruga skladatelja i glazbenika Brune Kovačića.

Ivana je hrvatska kombinacija Louise Hay i Oprah, ali, pazite sad: bolja! Ovo je dobra knjiga za dobre ljude… u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo ići.

Čar ove knjige je da vas tješi i upozorava da nismo jedini i sami sa svojim brigama. Svi ih imamo. Ono po čemu možemo biti drugačiji je kako ćemo se s problemima i brigama nositi, kako ćemo ih rješavati i kako ćemo za njih preuzeti odgovornost. U knjizi Ivana iskreno progovara o teškom životnom razdoblju koje je iza nje, kaže popularna blogerica Alis Marić Pečarić, sa bloga Čitaj knjigu.

Iz book cafe-a Paradiso poručuju:

Ovom smo se gostovanju svi nadali i u sebi ga priželjkivali. Skupljajući dojmove promocija koje je Ivana već održala, znamo da će to biti jedna topla i ugodna večer, puna emocija i dobrih vibracija. Uz njezine riječi shvatit ce te da su suze zdrave i dobre, da se i drugima događaju loše stvari, da su bolesti i smrt sastavni dio svačijeg života i da trebamo biti zahvalni za svaki novi dan kada ujutro otvorimo oči. Vjerujmo u dobro jer je uvijek i isključivo samo dobro ispred svih nas. To je upravo rečenica kojom Ivana završava svaki svoj video uradak koje redovito snima i objavljuje svake srijede na svojem youtube kanalu.

Promocija će se održati 8. ožujka u 19.00 sati u suradnji i suorganizaciji sa JU Narodnom knjižnicom Otočac, a i ovoga puta će posjetitelje kroz večer voditi prof. Manja Kostelac – Gomerčić

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Naklada Ljevak

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close