Ličko-senjska županijaLifestyle

OTOČAC Sveti Nikola razveselio mališane u vrtiću, stigli darovi i za osnovnoškolce

Grad Otočac u suradnji s Gackim pučkim otvorenim učilištem povodom blagdana svetog Nikole, zaštitnika djece i pomoraca, darovao je djecu od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac,  uključujući i sve područne škole.

Prigodnim poklončićima obradovalo se 316 školaraca s područja Grada Otočca, a sveti Nikola je posjetio i polaznike Dječjeg vrtića „Ciciban“.

“Zbog pandemije COVID-19, ove godine nažalost nije bilo uživanja u njihovim recitacijama, pjesmi i plesu kao što je to bilo prošle godine, ali dječjeg veselja unutar vrtićkih grupa sigurni smo nije nedostajalo ni ove godine.
Iako su skromni, uvjereni smo da su ih naši mali pokloni razveselili i da će i dalje biti puni energije, veselje, smijeha i mašte”, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Grad Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close