LifestyleIzdvojeno

Otočac: Stožer poziva građane koji žele pomoći izbjeglicama iz Ukrajine da se jave

Na web stranicama Grada Otočca objavljen je Javni poziv građanima, privatnim iznajmljivačima, hostelima i hotelima da iskažu mogućnosti smještaja izbjeglica iz Ukrajine:

Dragi Otočani i Otočanke, putem medijskih izvještanja, svjedoci smo ratnih događanja i stanja na području Ukrajine koji nažalost rezultiraju nužnim napuštanjem domova i razdvajanjem mnogobrojnih obitelji.

Ovim putem upućujemo javni poziv svima građanima dobre volje koji imaju smještajne kapacitete, građanima s privatnim smještajima i svim hostelima, hotelima, da iskažu svoje mogućnosti smještaja izbjeglica iz Ukrajine.

Prilikom smještaja nužno je osigurati dostojanstveni smještaj obitelji koji su u svakom trenutku spremni za prihvat.

Prijave za prihvat izbjeglica potrebno je poslati na Ravnateljstvo civilne zaštite [email protected] i Gradsko društvo crvenog križa Otočca [email protected] .

Za više informacija, molimo Vas kontaktirati, koordinatora smještaja na području Grada Otočca, Crveni križ Otočac putem gore navedenog e-maila ili telefonskim putem na broj 771 405.

Načelnik SCZ Grada Otočca
Goran Bukovac, dipl.pol.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close