Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

OTOČAC PARALIZIRAN Gradonačelnik donio odluku o financiranju nužnih rashoda

RAT ŠUTIĆA I KOSTELCA SE NASTAVLJA

Nastavlja se drama u Gradu Otočcu, gradske financije su paralizirane


Situacija u Otočcu stoji, grad je potpuno paraliziran zbog osobnog rata između Stjepana Kostelca i Branislava Šutića. Posljednji potez donošenje je Odluke o financiranju nužnih rashoda i izdataka Grada Otočca za prva ti mjeseca, čime je Gradonačelnik Kostelac omogućio isplatu plaća i sportskih udruga.

S obzirom da Branislav Šutić ne odgovara na medijske upite, ne zna se što on kaže na ovu odluku.

Temeljem Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi članka 70. stavka 3. i konzultacije sa Ministarstvom financija donio sam Odluku o financiranju nužnih rashoda i izdataka Grada Otočca za prva tri mjeseca ove godine koja je objavljena u službenom glasilu Grada Otočca i na web stranicama grada. Kako Grad Otočac nema proračuna, navedena Odluka zamjenjuje proračun Grada Otočca za prvo tromjesečje. Sukladno ovoj Odluci biti će isplaćene plaće za sve djelatnike i proračunske korisnike. Sredstva će biti isplaćena i Zajednici sportskih udruga za pokriće troškova sportskih udruga za prva tri mjeseca. Odlukom će se financirati i ostali nužni rashodi potrebni za funkcioniranje sustava. Odlukom se nastavlja i financiranje Dječjeg vrtića Ciciban koji bi trebao biti završen u osmom mjesecu ove godine kako je i predviđeno Ugovorom između izvođača i dječjeg vrtića – kaže Kostelac.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikipedia

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close