VijestiDruštvene mreže

OTOČAC ODGOVORIO IMOTSKOM! Spavamo mirno, dođite na najbolji Advent u Otočcu

Advent u Otočcu ove godine priča se, bio je vrlo dobro posjećen. Ono što je bilo drugačije u odnosu na prošle godine, aktivnost je na društvenim mrežama. S obzirom da danas Facebook nema granica, iz cijele Hrvatske se pregledavaju božićna događanja, a često i umrežavaju.

Facebook stranica Adventa u Otočcu tijekom cijele najave događanja, te konferencije Žene i točka te 11. Božićnog sajma, bila je vrlo aktivna i praćena. Kako od strane zainteresiranih medija, tako i od strane građana koji su sve točne informacije mogli saznati u kratkom i brzom roku.

Ipak, umrežavanje se provodilo i šire. Tako je u opuštenom tonu, kroz najavu Adventa u Imotskom, stranica Imocki crnjaci “prozvala” Advente diljem Hrvatske. U smislu “spavaš li mirno Advente”. Iz Otočca su se ugodno iznenadili, i zafrkanciju putem društvenih mreža spremno prihvatili. Stigao je i odgovor, pogledajte što kažu organizatori iz Gacke doline, Imotskoj krajini!

Spavamo mirno Imocki crnjaci! 😂 Imoćanke i Imoćane pozivamo na najbolji Advent u Otočcu i sljedeće godine! Pozdrav Imotskoj krajini iz Gacke doline 🎄😃 – pišu sa stranice Advent u Otočcu. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac - Zoran Jelinić, Goran Sekula

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close