AutomotoIzdvojeno

Otočac će biti domaćin 1. susreta oldtimera muzeja Ferdinard Budicki!

U KOLOVOZU

Prvi susret povijesnih vozila muzeja automobila Ferdinard Budicki održat će se na sportskom aerodromu u Otočcu od 6. do 8. kolovoza 2021. godine, objavljeno je na Facebook stranici Hrvatskog oldtimer saveza.


U Gradskom poglavarstvu Grada Otočca gradonačelnik dr. Stjepan Kostelac primio je danas inicijatore ove vrlo zanimljive priredbe. Sastanak je kao ljubitelj oldtimera organizirao Berislav Kostelac iz Otočca koji je na razgovor došao s Valentinom Valjakom, osnivačem Muzeja automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu, Zaprešiću i Skradinu.

Punu potporu ovome projektu, koji će bez sumnje biti važan iskorak grada Otočca u turističkom smislu, dali su  i direktorica Turističke zajednice Grada Otočca Mladenka Orešković, ravnateljica Gackog pučkog otvorenog učilišta Nada Avsec te kustosica Muzeja Gacke Snježana Bogdanić.

Tijekom održavanja ove priredbe upriličit će se niz kulturnih i zabavnih sadržaja, predavanja i obilazaka popularnih turističkih destinacija Like

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hrvatski oldtimer savez | Foto: Grad Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close