OTOČAC Book cafe Paradiso i OŠ Zrinskih i Frankopana prikupili knjige za područnu školu

Tena Brnad

U četvrtak, 24. svibnja 2018. godine, u sklopu obilježavanja Dana škole, upriličena je primopredaja knjiga prikupljenih u akciji koju su zajednički proveli Book cafe Paradiso i Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac. Cilj akcije bio je prikupiti što više knjiga za Područnu školu Hrvatsko Polje, a akciju je inicirala učiteljica Mateja Posavi.


U knjižnici otočke osnovne škole ravnateljica Jasminka Devčić uručila je zahvalnicu Book cafeu Paradiso, a učiteljica Matea i knjižničarka Silva simpatične označivače mjesta čitanja koje su izradila djeca.

Prikupio se zaista veliki broj knjiga za razne uzraste, odazvalo se više donatora iz raznih krajeva Hrvatske, a akciju su podržali i neki poznati portali sa velikim brojem pratitelja, tako da se može reći da je akcija u punom smislu riječi uspjela. I što je najzanimljivije, izgleda da nije gotova. Najavljuju se još neki donatori u vremenu koje je pred nama, a upravo jučer javila se i jedna studentica psihologije sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu, voditeljice Humanitarne sekcije i njihove akcije „Udomi svoju knjigu“, u kojoj su njihovi studenti i profesori donirali knjige koje su njima značile u životu. Najavljuju slanje knjiga već ovoga vikenda.

Organizatori ove akcije, Osnovna školi Zrinskih i Frankopana Otočac i Book cafe Paradiso, ovim putem zahvaljuju svim donatorima te svim sadašnjim i bivšim učenicima ove ustanove čestitaju Dan škole!

 

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u