Tehnologija

OTKRIVAMO Primjetili ste 220 crvenih objava? Evo što je ispričala kampanja #ŽutoJeCrveno2401

Redizajn portala Lika Club

U proteklih 9 dana objavljeno je ukupno 220 objava žarko crvene boje, a mi smo primili mnogo upita o čemu se radi.


Vrijeme je da napokon otkrijemo sve o kampanji #ŽutoJeCrveno2401 koja se provodila na društvenim mrežama i portalu Lika Club.

Portal Lika Club jutros, 24. siječnja 2020., osvanuo je u novom ruhu i kako ste odmah sigurni smo primijetili – u novim bojama. U proteklih šest mjeseci radili smo na novom korisničkom iskustvu, redizajnu našeg logotipa i znaka, te izradi potpuno novog portala.

Kampanja #ŽutoJeCrveno2401 koja je bila devetodnevna uvertita puštanju u javnost, sastojala se od 52 različita citata s portala Lika Club koji su objavljeni u intervjuima ili razgovorima u proteklih šest godina. Citati koje ste izjavili specijalno za nas autentično su “ispričali” redizajn portala Lika Club od 15. do 24. siječnja 2020.

Žuta boja koja je u proteklih šest godina obilježila naš rast i rezultate, sada je na portalu zamijenjena crvenom. Crvena boja potiče raspoloženje, to je ujedno i boja vatre i krvi, a poznata je i kao jaka boja često korištena u medijskom svijetu.

Hashtag koji povezuje sve objave, #ŽutoJeCrveno2401, označavao je simboliku izmjene portala iz žute u crvenu boju, te “2401” kao današnji datum kada smo lansirali novi redizajnirani portal s novim logotipom i znakom.

Kampanja je polučila veliki interes naših čitatelja, a osim što čini vizualnu prekretnicu na društvenim mrežama portala Lika Club, ona predstavlja i naša sjećanja na sve ono što smo radili u proteklih šest godina. Sada je vrijeme za novo doba Lika Cluba!

Večeras će novi dizajn biti predstavljen javnosti, a više o tome čitajte sutra na Lika Clubu.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close