GlazbaVijesti

Otkrili da su u ljubavnoj vezi: Poznati glazbenici snimili zajedničku pjesmu i tako priznali svoju ljubav

Tedi Grubica i Medea mladi su glazbeni par koji polako ali sigurno osvaja glazbenu scenu. Nakon što je Tedi osvojio publiku u Makedoniji te odnio pobjedu na MIK festivalu, a Medea snimila duet s popularnim Damirom Kedžom – vrijeme je za jedan sasvim novi projekt.


Ovi sve popularniji glazbenici sada su snimili zajedničku pjesmu „Tebi pripadam“, za koju je Medea napisala tekst, a Tedi glazbu i aranžman.

Zanimljivo je da ovaj duet ne veže samo poslovna suradnja, već i emotivna. Naime, Medea i Tedi upoznali su se na MIK festivalu i od tada njihova ljubav cvijeta. Upravo vođeni ljubavlju, ovaj se par odlučio na svoj prvi autorski rad, a u tome im je pomogla i Medvid produkcija koja je bila zadužena za romantičan video spot.

Video za pjesmu „Tebi pripadam“ sniman je u Rebićima, samom srcu Istre, u poznatoj Villi Bianco II. Medea i Tedi ovom su pjesmom odlučili javnosti priznati svoju ljubav, ali i svoje emocije pretočiti u pjesmu u kojoj se mogu prepoznati brojni sretni parovi.

Medea je ovom pjesmom korak bliže izdavanju albuma, a Tedi je nedavno potpisao novi ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close