VijestiSportTurizam

Otkrijte ljepote Slunja i Rastoka na prvoj utrci Rastoke Trail!

Jeste li znali da su Rastoke oaza očuvane prirode, zelenila i jedinstvenog sklada suživota čovjeka i prirode, a nalaze se u drugom najgostoljubivijem gradu na svijetu?


Otkrijte ljepote Slunja i Rastoka 7.9.2019. godine na prvoj utrci Rastoke Trail koju organizira Turistička zajednica grada Slunja u suradnji s Atletskim klubom Plitvice.

Iskušajte svoje mogućnosti i prijavite se na jednu od dvije staze:

Duga staza (12 km)

Staza namijenjena početnicima, ali i onima iskusnijima koji se žele iskušati na nešto lakšem dužem trailu. Staza se sastoji od jednog kruga i proteže se kroz šumu Jelvik i rijeku Koranu. Osim po stazi većinom uz samu rijeku Koranu, posebna je i po kratkom okretu u špilji, ali i trčanju preko pontonskog mosta. Staza je u potpunosti označena reflektirajućim trakama i raznim oznakama. Na ovoj stazi organizator je pripremio nekoliko okrepa, a za pozicije istih saznat ćete u brifingu prije starta utrke. Elevacija staze iznosi 330 m.

Kratka staza (7 km)

Staza namijenjena početnicima, ali i onima koji su nešto iskusniji. Staza se sastoji od jednog kruga i prolazi kroz nedirnutu prirodu. Većim dijelom se staza proteže uz samu rijeku, a posebna je i po kratkom ulasku u špilju i trčanju preko pontonskog mosta. Staza je u potpunosti označena reflektirajućim trakama i raznim oznakama. Kratka staza prolazi većim dijelom istom stazom kao duga staza tako da, ako niste u formi, svakako se odlučite za kraću verziju. Osim u startu/cilju organizator je osigurao jednu okrepu na stazi. Elevacija staze iznosi 150 m.

Startni paket uključuje besplatan ulaz u Rastoke i obilazak uz moguću pratnju lokalnog vodiča, buff (marama utrke) za sve koji se prijave do 31.07.2019, odlične nagrade(detalji uskoro) i pehare pobjednicima, elektronsko mjerenje vremena, startni broj ( nepovratni ), magnezij direkt, bogatu okrepu na startu/cilju i stazi, topli obrok nakon utrke s pravom izbora (vege /s mesom ) i finišersku medalju za sve sudionike.

Organizatori su osigurali prvu pomoć svim natjecateljima te nekoliko fotografa na lokacijama tijekom utrke.
Rezultati će biti objavljeni na www.stotinka.hr po ulazu natjecatelja u cilj, a posjetitelje očekuje i zabava uz DJ- a nakon, prije i za vrijeme utrke.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close