Politika

Otac nestale sirijske djevojčice zatražio je azil u Hrvatskoj

Sirijac koji traga za svojom petogodišnjom kćeri te tvrdi ih je razdvojila hrvatska policija, u ponedjeljak je na graničnom prijelazu Maljevac službeno prijavio nestanak djeteta te zatim zatražio azil u Hrvatskoj.


U razgovoru s policijskim službenicima dao je detaljnije podatke vezane uz lokaciju navodnog nestanka 5-godišnjeg djeteta i službeno prijavio nestanak, priopćio je MUP.

Podsjetimo, Sirijac koji je prelazio granicu preko Plješivice i pograničnog područja na Plitvicama između BIH i Hrvatske, sa svojom kćeri je došao do trgovine nedaleko Koranskog mosta kako bi kupio hrane nakon dugog puta. U trgovini ga je uhvatila policija, te poslala natrag u Bosnu i Hercegovinu. Prema njegovim riječima, iako je policiji pokušao objasniti da ima petogodišnju kćer Alisu i da je ona s njim, policija to nije uvažila i nije mu vjerovala.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: twitter

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close