VijestiScena

Pošaljite e-mail i osvojite ulaznice za Bobana Rajovića u zagrebačkoj Areni

Boban Rajović je nakon 5 godina, od zadnjeg spektakularnog koncerta u Ciboni i napornog rada u svojoj karijeri odlučio zagrebačkoj publici i svim svojim fanovima pokloniti nezaboravan koncert, 20. svibnja 2016. godine u Areni Zagreb!

Do koncerta Bobana Rajovića u zagrebačkoj Areni ostalo je još 12 dana. Nakon spektakla u Splitu, zanimanje za koncert popularnog pjevača još je veće. Budući da se karte prodaju ubrzano, odlučili smo za vjerne čitatelje našeg portala odvojiti nekoliko karata.

Sve što trebate napraviti da bi dobili svoju ulaznicu za koncert je poslati e-mail sa svojim osobnim podacima (ime i prezime te adresa) na [email protected]. Nasumičnim odabirom, petero sretnika dobiti će po dvije ulaznice o čemu će biti obaviješteni e-mailom. Sretno!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Club Roko

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close