VijestiScena

Pošaljite e-mail i osvojite ulaznice za Bobana Rajovića u zagrebačkoj Areni

Boban Rajović je nakon 5 godina, od zadnjeg spektakularnog koncerta u Ciboni i napornog rada u svojoj karijeri odlučio zagrebačkoj publici i svim svojim fanovima pokloniti nezaboravan koncert, 20. svibnja 2016. godine u Areni Zagreb!

Do koncerta Bobana Rajovića u zagrebačkoj Areni ostalo je još 12 dana. Nakon spektakla u Splitu, zanimanje za koncert popularnog pjevača još je veće. Budući da se karte prodaju ubrzano, odlučili smo za vjerne čitatelje našeg portala odvojiti nekoliko karata.

Sve što trebate napraviti da bi dobili svoju ulaznicu za koncert je poslati e-mail sa svojim osobnim podacima (ime i prezime te adresa) na [email protected]. Nasumičnim odabirom, petero sretnika dobiti će po dvije ulaznice o čemu će biti obaviješteni e-mailom. Sretno!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Club Roko

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close