Lifestyle

Osvoji stipendiju za studiranje na privatnom fakultetu

Ne znaš kamo nakon srednje škole? Osvoji stipendiju na jednom od prestižnih privatnih fakulteta.


Dijelimo čak sedamnaest punih stipendija za preddiplomski studij na prestižnim privatnim fakultetima (Algebra, Edward Bernays visoka škola za komunikacijski menadžment, Libertas, RIT Croatia, Veleučilište VERN’ i Zagrebačka škola ekonomije i managementa) u vrijednosti većoj od 1,700.000 kn.

Želiš biti uspješan? Želiš raditi dobro plaćen posao? Želiš biti najbolji u području za koje si se školovao? Prijavi se i ti na natječaj kao što je to učinio i Stipe Pendić.

Samo pročitaj pravila natječaja, odaberi školu i studij koji te zanima, popuni obrazac za prijavu, pošalji motivacijsko pismo, napravi projektni zadatak ovisno o programu za koji se prijavljuješ te izradi video u maksimalnom trajanju od jedne minute. Kako bi bio u tijeku, prati nas na Facebooku i čitaj Večernji list.

Prijavni proces:

  • 1. krug: Popuni prijavni obrazac koji se nalazi na kraju teksta svakog fakulteta, pošalji motivacijsko pismo i svu potrebnu dokumentaciju. Sve to najkasnije do 17. travnja 2015.
  • 2. krug: Izradi projektni zadatak ovisno o programu za koji se prijavljuješ najkasnije do 10. svibnja 2015.
  • 3. krug: Izradi video u trajanju od 1 minute. U videu predstavi sebe, svoje ciljeve, želje, inspiraciju, sve čime pokazuješ da si idealan kandidat za osvajanje stipendije. 12 najboljih uradaka po izboru stručnog žirija bit će objavljeno na www.vecernji.hr, gdje će onaj tko dobije najveći broj glasova čitatelja osvojiti 2000 kn Večernjeg lista. Priliku za slanje video uratka imaš do 15. svibnja 2015.

Ako ti nešto nije jasno, pitaj Stipu Pendića na [email protected]

Pravila natječaja

I ne zaboravi, budi najbolji. Obrazovanjem stvaraš svoju bolju budućnost!

Tekst: vecernji.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close