Sport

OSVAJANJE VELEBITA: Ivica Kostelić je prešao pola puta do cilja!

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić krenuo je u subotu s dvanaestoricom pripadnika specijalnih snaga Hrvatske vojske u zimsku ekspediciju po Velebitu.


Planirana ruta kretanja (Vratnik – Oltari – Zavižan – Skorpovac – Baške Oštarije – Šugarska Duliba – Stapina – Veliko Rujno) duga je 110 kilometara. Ivica Kostelić i Hrvatska vojska provest će na Velebitu 8 dana bez opskrbe, korištenja vanjske pomoći i planinarskih skloništa. Prosječno će dnevno prijeći 20 kilometara sa 40 kilograma opreme na leđima.

O napredovanju ekspedicije Ivica Kostelić redovito izvještava putem društvenih mreža. U nedjelju ujutro se javio sa Zavižana, kamo je večer ranije stigao s tri sata prednosti pred vojnicima. U ponedjeljak je ekspedicija stigla do Škorpovca, a Kostelić je priopćio da su prešli već 60 kilometara te da je pred njima još 50 kilometara do cilja.

Pročitajte Facebook objavu Ivice Kostelića:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Ivica Kostelić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close