Kućni ljubimciKarlovačka županija

Ostavio štence u snijegu da uginu na hladnoći, na kutiji je pisalo njegovo ime

KOD RAKOVICE

Napuštanje životinja je gotovo svakodnevno, a nažalost nisu rijetki ni primjeri zlostavljaja i ubijanja.


Zahvaljujući dobrim ljudima, ljubiteljima životinja i uglavnom volonterima polako se i ovakvo ponašanje sve više sankcionira, a zlostavljači životinja sad mogu i dočekati sudski pravorijek i zasluženu kaznu za svoje ponašanje.

Rijetko je njihovo otkrivanje, no slučaj iz Rakovice ipak nije tražio zahtjevniju istragu jer se nesuđeni vlasnik sedam štenaca sam otkrio. On je, naime, štence ostavio u kutiji na kojoj je pisalo njegovo ime. Štenci su završili kod Anice Pribanić, vrijedne zaštitarke životinja, javlja KAportal.

Jedan mališan se bez mame nije uspio othrvati pa je, nažalost, uginuo.

Još nisu ni progledali, jedva su tri dana stari i vec su osjetili ljudsku zlobu. Jako pametan gospodin u svoju kutiju s imenom i prezimenom ih bacio i barem nam malo olakšao da dođemo do mame”, napisala je Anica Pribanić na Facebook stranici Šapa u srcu iz Josipdola, stranici udruge koju vodi već godinama.

Nadamo se da će institucije obaviti svoje, pitanje je samo koliko je još u meni snage da se borim protiv vjetrenjača. Iako, s druge strane svaki spašeni život nekako uvijek daje taj potreban vjetar u leđa… ali ipak dokle više pitam se”, kaže Anica za  KAportal.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Anica Pribanić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close