Karlovačka županija

“Ostani discipliniran” – poruka uoči prve faze novog paketa mjera

KARLOVAČKI STOŽER

„Ostani discipliniran“, nedjeljna je poruka Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije, dan uoči aktiviranja prve od tri faze paketa mjera o postupnom reaktiviranju gospodarskih i društvenih djelatnosti u uvjetima pandemije.


Stožer poziva da svi vodimo računa da se ne ugrozi postignuto u borbi protiv Covida-19, a da se pomogne gospodarstvu, i to „uz puno pridržavanje propisanih mjera“.

Stožer zahvaljuje svim građanima Karlovačke županije koji su se pridržavali mjera i iskazali disciplinu tijekom ove krize.

O postignutim rezultatima u toj županiji govore brojke, svi nalazi jučer testiranih 78 osoba negativni su, te je i dalje 30 oboljelih osoba, četiri su na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu, 14 ih je na kućnom liječenju, jedna osoba je na liječenju u Zagrebu, 10 je izliječeno, a umrla je jedna osoba.

Do sada je na području Karlovačke županije ukupno testiranih 1248 osoba.

Jučer nije evidentirano niti jedno kršenje mjera samoizolacije, koje su na snazi za 346 osoba. Do sada je mjera samoizolacije prekršena 80 puta.

Policija je jučer evidentirala sedam kršenja mjera e-Propusnice, te je do sada zabilježeno 223 kršenja te mjere.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close