GlazbaVijesti

“Ostala si uvijek ista”, najveći hit Miše Kovača, dobio videospot

Legenda Mišo Kovač je u proteklih pet tjedana objavio ukupno četiri nova videospota u suradnji sa svojim dugogodišnjim suradnikom, redateljem i snimateljem Željkom Petrešom.


Nakon “Čuvajte mi pismu”, “Najljepše su oči moje majke” i “Ako me ostaviš”, najveći Mišin hit “Ostala si uvijek ista” također je dobio videospot, i to nakon 36 godina. Pjesma je originalno objavljena 1975. godine, a ova verzija iz 1985. godine s istoimenog albuma doživjela je nevjerojatan uspjeh. Veliki prijatelj i dugogodišnji suradnik Miše Kovača, Đorđe Novković, skladao je pjesmu na tekst legendarnog Željka Sabola, dok je aranžman radio Mato Došen, koji je također najveći uspjeh postigao radeći s Mišom.

Pjesma “Ostala si uvijek ista” tijekom svojeg puta do publike puno puta je obrađena od strane raznih glazbenika, i u svakoj od tih verzija doživjela je uspjeh. To dovoljno govori o njezinoj popularnosti, a pogotovo vječnosti, baš kao što je vječna i legenda Mišo Kovač. Shodno tome i album “Ostala si uvijek ista” do danas je ostao jedan od najuspješnijih Mišinih albuma, a suradnja s Đorđem Novkovićem jedna od najvažnijih u povijesti glazbe naših prostora.

I ovaj četvrti spot Miše Kovača sniman je u Podstrani i na širem području Splita, a krase ga i kadrovi Venecije. Netom prije snimanja spotova Mišu je posjetila i ekipa CMC televizije koja je s njim odradila veliki ekskluzivni intervju koji će se uskoro prikazati u jednom od izdanja emisije “Portret”.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close