VijestiTurizam

Osnovna pravila ponašanja na nudističkoj plaži

Ponašati se istovjetno na nudističkoj plaži kao i na onoj običnoj, posve je pogrešan potez. Čak i ako niste nudist, a ipak se nađete na FKK plaži, imajte na umu i određena pravila ponašanja koja idu s tim.


1. Izležavanje na plaži

Stavite ručnik na svaku stolicu ili ležaljku na kojima se odmarate. Sjedite i legnite na isti način kao da nosite kupaći kostim, sve dok vam je udobno.

2. Držite razmak

Bilo da se odmarate i sunčate na ležaljkama ili na ručniku, držite pristojan razmak od drugih ljudi oko sebe. Ne stavljajte ručnik tik do tuđega i ostavite mjesta za ‘osobni prostor’ od bar jednog metra.

3. Saginjanje i podizanje stvari

Već ste potpuno goli, pa stoga ni nema iznenađenja. Ako vidite nešto zanimljivo u pijesku, jednostavno se sagnite kao i da nosite kupaći kostim. Ako počnete raditi neke neuobičajene pokrete i čudne poze, tek onda ćete privlačiti pažnju.

Pročitajte više na punkufer.dnevnik.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close