VijestiDruštvene mreže

Osnovana grupa podrške za bika Jerrya

Bik težak 650 kilograma u petak navečer pojegao je iz jedne klaonice u Kaštel Starom.


Popularni bik Jerry već je treći dan u bijegu.

Podsjetimo, bik težak 650 kilograma u petak navečer pojegao je iz jedne klaonice u Kaštel Starom. U potrazi za snalažljivim bikom već dva dana trgaju policija, lovačke udruge i veterinari.

A dok se sve nadležne institucije trude uloviti ga, bik Jerry skuplja simpatije Hrvata. Osvanula je tako i Facebook stranica “Podrška za bika Jerrya” na kojoj građani iskazuju podršku za spas bika u bijegu.

Jerry, sretno, uz tebe sam i želim ti svu sreću svijeta, ak treba buraz, ja ću ti pomoći da se zaštitiš, ja ću te kod sebe u kuću smjestiti.

Bolje da policija lovi pojedine kriminalce i saobroske zastupnike nego nekog Jerry-a, samo su neke od poruka podrške upućene odbjeglom biku čiji je vlasnik do sada dobio više ponuda za udomljavanje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/ Podrška za Bika Jerrya

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close