VijestiSportGrad Zagreb

Osim uspješnih sportaša, imamo i uspješne suce

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u palači Dverce rukometne suce Matiju Gubicu i Borisa Miloševića, najbolji sudački tandem u svjetskim razmjerima.


U izjavama nakon sastanka, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović istaknuo je:

Gradonačelnik Bandić čestitao je gostima i zaželio im puno sreće u budućnosti te se našalio kako bi bilo dobro da na Olimpijadi ipak oni ne sude finale nego da naša reprezentacija igra u finalu.

Zahvalivši gradonačelniku na ukazanoj časti i lijepim željama, Matija Gubica rekao je kako im je ovo bilo treće finale koje su sudili te da se u svakom nastupu trude biti što bolji. S njime se složio i Boris Milošević te naglasio kako su finale između Danske i Norveške odradili bez greške.

U ime Hrvatskog rukometnog saveza i Zagrebačkog rukometnog saveza, te u svoje osobno ime, zahvalio bi se gradonačelniku što je primio najbolji sudački par koji je sudjelovao na nedavnom finalu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i dokazao da, osim uspješnih sportaša, imamo i uspješne suce, rekao je tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza Kazimir Ilijaš.

Podsjetimo, Osječani su sudili finalnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu održanom u Njemačkoj i Danskoj protekli mjesec, a finale su sudili i na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj prošle godine te na ženskom Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2011.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close