Lifestyle

Učenici Osnovne škole Lovinac ustrajni u osvajanju natjecanja!

Učenici Osnovne škole Lovinac i njihovi mentori ponovno su postigli izvrsne rezultate na nedavno održanim županijskim natjecanjima.


Na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika, učenica Marija Mercedes Krema osvojila je 2. mjesto. Pripremala se pod vodstvom izvrsne mentorice, učiteljice Višnje Prša koja već tradicionalno niže uspjehe sa svojim učenicima. Učenica Marija Mercedes tu nije stala s osvajanjem izvrsnih rezultata pa je tako na županijskom natjecanju iz biologije osvojila 2.mjesto pod vodstvom učiteljice Antonije Kurs. Na održanom županijskom natjecanju iz geografije, Marija Mercedes, učenica sedmog razreda, vrijedno se pripremala te osvaja odlično 3.mjesto. Pripreme su tekle pod palicom mentorice Ivane Maruna. Profesorica koja  ogromnim trudom svoje učenike dovodi do visokih mjesta na natjecanjima. Tako učenica petog razreda Isabel Krema također osvaja 3.mjesto iz geografije, Jurica Radulović izborio se za 4. mjesto, a učenik Ivan Knežević za 9. mjesto. Kako svi znamo da je važno sudjelovati isto tako važno je pohvaliti sve učenike sa svih školskih, županijskih i državnih natjecanja koji svojim znanjem rješavaju zahtjevne testove, svojom motivacijom za učenjem i sposobnostima zasigurno su uzor mnogima u svojoj generaciji.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na postignutom uspjehu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: V.d.ravnatelja Osnovne škole Lovinac Marija Tonković dipl. uč.

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close