Grad ZagrebPolitika

Orešković, Grmoja, Maras i drugi na prvom političkom „prženju“ kandidata za EU izbore!

Vrijeme je izbora za EU Parlament, a svaka stranka se iznova bori narodu predstaviti kao najbolja koja će braniti interese Hrvatske i hrvatskog naroda.


U moru oglasa, plaćenih reklama, jumbo plakata i svega na što smo već navikli kada nam se bliže izbori, dolazi nešto sasvim drugačije i puno zabavnije – roastanje!

„Roastanje“ je oblik humora u kojem je određeni pojedinac, poznati gost, podvrgnut šalama o njemu samome i njegovu javnome djelovanju. Osim viceva i uvredljivih šala, takvi događaji mogu uključivati i istinsku pohvalu i priznanje. No hoće li predstavnici naših stranaka doživjeti na roastanju i koju pohvalu, saznat ćemo 20. i 21. svibnja u Studiju smijeha.

Roast pred izbore za EU Parlament održat će se dva dana, jer se za „prženje“ prijavilo sedam stranačkih kandidata – Nikola Grmoja, Gordan Maras, Dalija Orešković, Rada Borić, Matija Posavec, Nenad Matić i Tomislav Tomašević.

Roast je koncept u kojem se “počasne” goste i gošće zafrkava šalama na njihov račun, a stranačke predstavnike, ovaj put, zafrkavat će Borna Sor i Domagoj Zovak iz News Bara, Tamara Puhovski, jedna od voditeljica projekta FuckUp Nights te Marina Orsag, začetnica stand up scene u Hrvatskoj.

Kako će se naši političari snaći u ulozi kada se njihovo javno djelovanje stavlja pod povećalo i secira humorom te koliko će se spretno ili nespretno snaći u svemu što su im komičari pripremili, saznajte u ponedjeljak 20. te utorak 21. svibnja, od 20 sati u Studiju smijeha.

Prvi dan, u ponedjeljak 20.5. na „roštilju“ su:

Rada Borić – Nova Ljevica
Matija Posavec – HNS
Nenad Matić – Zelena lista
Dalija Orešković – START

Drugi dan, u utorak 21.5. na „roštilju“ su:

Nikola Grmoja – MOST
Gordan Maras – SDP
Tomislav Tomašević – Možemo

Pržit će:

Borna Sor, News Bar
Marina Orsag, Studio smijeha
Domagoj Zovak, News Bar
Tamara Puhovski, Fuckup Nights

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close