Karlovačka županija

Optužena dvojica policajaca: Prvi je tukao migranta, a drugi to nije prijavio

INCIDENT KOD SLUNJA

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je pred Općinskim sudom u Karlovcu optužnicu protiv dvojice policajaca.


35-godišnjak je optužen zbog počinjenja kaznenog djela tjelesne ozljede, a 27-godišnjak zbog kaznenog djela neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Okrivljenom 35-godišnjaku se optužnicom stavlja na teret da je 11. lipnja 2020. od 19,50 sati do 20,40 sati, kao policijski službenik tijekom obavljanja svoje službe i to prijevoza oštećenog državljanina Afganistana službenim policijskim vozilom od Cetingrada do Policijske postaje u Slunju, u cilju da ga tjelesno ozlijedi, udario ga više puta zatvorenom šakom u predjelu glave i ruku te nogama po tijelu i nanio mu tjelesne ozljede.

Okrivljenog 27-godišnjaka se optužnicom tereti da kao policijski službenik tijekom obavljanja svoje službe, iako svjestan da je prvookrivljenik prethodno tijekom službe tjelesno ozlijedio oštećenika, nije prijavio takvo postupanje kojim čini kazneno djelo za koje se progoni po službenoj dužnosti, priopćio je DORH.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close