WebVijestiEuropa

OPG-ovi Hrvatske na jednom mjestu

PRIKLJUČITE SE PROJEKTU

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt „OPGovi Hrvatske“.


U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija.

Za primjer, izradili su po jednu stranicu za svaku županiju koristeći podatke o prošlogodišnjim finalistima nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG.

Misija ovog projekt jest pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda.

Vizija je biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Način funkcioniranja  web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima.

Dodatne informacije možete dobiti na: [email protected], broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici www.opgovi.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close