VijestiPolitika

Općinski sud u Gospiću poziva na Dan otvorenih vrata

Europski dan pravosuđa ustanovljen 2003. godine od strane Vijeća Europe i Europske komisije države članice Vijeća Europe, već se tradicionalno obilježava 25. listopada. Svrha obilježavanja tog dana je upoznavanje građana s djelovanjem pravnog sustava i njihovim zemljama, edukaciji i informiranju o njihovim svakodnevnim pravima u pravosuđu.


Ove godine će se obilježavanje manifestacije “Dan otvorenih vrata” održati u četvrtak 25. listopada 2018. Tom prigodom Općinski sud u Gospiću poziva sve zainteresirane osobe (građane, udruge, obrazovne ustanove, medije…) da u vremenu od 09,00-10,00 i od 12,00-13,00 sati, pristupe u prostorije navedenog tijela kako bi se istima uz stručnu pratnju približio rad sudova u Republici Hrvatskoj, osobito organizacija i procesi rada, pri čemu će svi raspoloživi djelatnici suda biti na raspolaganju zainteresiranim u pružanju svih informacija u svezi njihova rada, izuzev rada koji se odnosi na konkretne predmete.

U cilju što lakše organizacije navedene manifestacije organizatori mole da se svi skupni dolasci prethodno najave na broj telefona 053/658-882, odnosno na e-mail: [email protected]


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close