Scena

Opća Opasnost objavila je novi spot “Gubim tlo pod nogama”

Redatelj spota i ovaj put je Marko Zeljković Zelja, stalni suradnik benda, a za odličnu ideju spota zaslužan je i autor pjesama Opće Opasnosti, Mario Vestić.


Naime, bend se za ovaj vrlo zabavan spot odlučio potaknut stihom pjesme, ali i činjenicom da je bubnjar benda Josip Kamenski – Kameni nedavno imao operaciju te se još uvijek odmara i priprema za nadolazeće koncerte.

Sexy doktorica u spotu, koju je odlično odglumila mlada Sanja Azenić, nakon brzog pregleda zaključila je da se ne radi o ničem ozbiljnom, naime, kao i većina muškaraca njihovih godina, dečki proživljavaju krizu srednjih godina!

Na nedavno održanom koncertu za fanove u Saxu, Opća Opasnost je dokazala da ih zapravo ne “pere” nikakva kriza i da su u najboljoj sviračkoj formi. Upravo to dokazat će zagrebačkoj publici i na velikom koncertu na Šalati, 17. rujna 2016.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records | Foto: YouTube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close