ScenaTurizam

OPATIJA Fakultet za menadžment u turizmu ugostio predavanje o Grabovači

Pećinski park Grabovača javna je ustanova u Lici koja svojim primjerom pokazuje kako se može kvalitetno i uspješno upravljati prirodom. U ovom slučaju – pećinama. Iako se cijela priča gradi oko pećine Samograd koja je jedina otvorena za javnost i svakodnevno ju posjećuju turisti iz Hrvatske i inozemstva, ona je samo temelj oko kojeg je sagrađena cijela turistička ponuda. Zanimljivo je to bilo i opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Sukladno potpisanom Sporazumu između JU Pećinski park Grabovača i FMTU iz Opatije, jučer je predavanje studentima pete godine FMTU predavanje o Grabovači održala ravnateljica Parka gđa. Katarina Milković. Kao gost predavač studentima je održala predavanje o održivom korištenju resursa u turističke  svrhe.

Podsjetimo, ovo je druga godina u kojoj se održava slično predavanje studentima FMTU o primjeru Pećinskog parka Grabovača.

Ovo je još jedan primjer potpore ličkom turizmu koja dolazi i van granica Ličko-senjske županije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close