Scena

Online video premijera – “Pođi na put” Fluentes & Jelena Radan

Pođi na put” peti je singl osječkog benda Fluentes u kojem udružuju vokalne snage s Jelenom Radan.

Pjesmu je napisao sam frontmen benda, Goran Bošković, s posvetom bliskom prijatelju koji je, suočen s nemogućnošću pronalaska posla, u to vrijeme napustio rodni kraj i otišao u Irsku…

“Novi život pjesma je dobila par godina kasnije kada ju je Jelena čula, i dirnuta pričom iza nje, predložila da napravimo zajednički koncert. ‘Pođi na put’ spontano smo otpjevali kao da ju pjevamo godinama. Od tada je pjesma postala dijelom našeg prijateljstva, druženja te je pokrenula suradnju na njenom albumu ‘Voyage‘” priča Goran, a Jelena dodaje:

“S Goranom sam uvijek lijepo surađivala, još od albuma ‘Novi dan’, pa sve do albuma ‘Voyage‘ na kojem je napisao pjesmu ‘Taking You Back’, te sve tekstove na engleskom. Kad me pozvao da otpjevamo ‘Pođi na put’ još prije par godina na koncertima, dobivali bismo prekrasne reakcije publike”.

Tekst: muzika.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close