Lifestyle

Omiljena TV serija otkriva vašu osobnost

Uz kakav se televizijski program volite opustiti? Dramsku seriju, možda pokoja epizoda sapunice ili ipak više volite neki dobar dokumentarac? Stručnjaci kažu da vaš odabir puno govori o vašoj osobnosti, a u nastavku provjerite ima li u tome istine.


1. Dramske serije. Na glasu ste kao odgovorna osoba koja zna kada je vrijeme za zabavu, a kada treba biti maksimalno ozbiljan. Pogađa vas tuđa nesreća, iznimno ste osjetljivi na nepravdu i lako ‘upijate’ emocije drugih ljudi.2. Kriminalističke serije. Prizemljeni ste, realistični i objektivni. Organizirana osoba koja zna što želi od života. Volite uključiti mozak i baciti se na duboke analize.3. Humoristične serije. Duhoviti ste, puni pametnih dosjetki i često sarkastični. U doticaju ste sa svojim emocijama, otvoreni i društveni. Intelektualci s izraženom umjetničkom crtom.

4. Sapunice. Romantični ste, sanjarska duša i vječiti optimist. Cijenite tradicionalne vrijednosti, duboko ste posvećeni svojoj obitelji i prijateljima.

5. Znanstveno-fantastične serije. Inteligentni ste, obožavate čitati. Strastveni ste po pitanju svojih hobija i možete satima razgovarati o stvarima koje vas interesiraju.

6. Dokumentarne serije. Volite ‘stimulirati’ svoj mozak. Žedni ste novog znanja i volite učiti. Vi ste prava mala tvornica podataka i informacija o svemu i svačemu.

7. Reality show. Zabavni ste i opušteni. Zanima vas psihologija i društvene znanosti. Volite analizirati ljude, njihovo ponašanje i odnose.

8. Glazbeni talent show. Vidite druge u najboljem svijetu, vjerujete u iskrenost i dobrotu, obzirni ste. Umjetnički nastrojeni, volite promatrati vješte izvođače kako unaprjeđuju svoj ‘zanat’.

9. Late night show. Savjesni ste, pažljivi i oprezni. Volite na vrijeme obaviti svoje zadatke i bit maksimalno učinkoviti.

10. Kulinarske emisije. Obožavate hranu i sve vezano uz kulinarstvo. Znatiželjni ste i društveni, često se ‘majčinski’ odnosite prema drugima i imate potrebu brinuti o svima.


Tekst: zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close